“Ik heb in jaren niet zo’n goede training gehad!”

Trainer Avres

“Veel van je geleerd. Je hebt een inspirerende manier van lesgeven. Goede en bruikbare methodiek, grote gereedschapskist van kennis die je inzet!”

ContourdeTwern

“Bedankt voor je bevlogen manier van kennisoverdracht! Ik hoop binnenkort zelf nu ook de training te kunnen geven!”

Orionis Walcheren

Dankzij jouw inspirerende training en toepasbare feedback voel ik me gesterkt op dit nieuwe terrein. Dank daarvoor!

Orionis Walcheren

“De afgelopen jaren heb ik ervaren dat ZINZIZ in staat is om vanuit een wetenschappelijke basis het methodisch handelen te vertalen naar de operatie. Ze weet hierbij aan te sluiten in taal en handelen op alle lagen van de organisatie; management, consulenten en werkbegeleiders. Daarbij toont ze in de samenwerking een klantvriendelijke, maar ook kritische houding, waardoor de scherpte en dus ook kwaliteit van het op te leveren product/dienstverlening van toegevoegde waarde is.”

Erick Hildebrand, Bureauhoofd Activering, Participatie en Baanbrekend Werk Gemeente Heerlen

“Samenwerken met ZINZIZ, in het bijzonder met Femke Bennenbroek, is een cadeautje en van grote toegevoegde waarde. Een toegankelijke en prettige organisatie, waarbij Femke een berg aan ervaring meeneemt en daaruit precies weet te filteren wat je nodig hebt. Dit zorgt voor creativiteit en verfrissende en nieuwe inzichten en helpt mij als professional om mijn rol organisatiebreed effectiever in te zetten.”

Femke Vergeer, Interne trainer & projectleider HRM at The Colour Kitchen B.V.

“Vorig jaar een Train de Trainer gevolgd met ons hele team. Wat mij bij is gebleven van de trainers is: Kennis, vakmanschap, professionaliteit, maatwerk, en wetenschap  en dat ook nog  op een prettige en plezierige manier. Persoonlijk heeft het een boost gegeven aan mijn professionaliteit en methodisch werken.”

Rene le Clercq, trajectbegeleider Jongeren Orionis Walcheren

“We hebben de samenwerking als heel plezierig ervaren. Ik heb echt het idee gehad dat ze ons wat wilde leren en naar een hoger plan wilde tillen. Ik vond het mooi hoeveel credits we kregen.”

Gemeente Amsterdam

“De trainer die de Train de Trainer heeft verzorgd, heb ik ervaren als een positieve, enthousiaste, gedreven trainer. Ze biedt veiligheid en vertrouwen en ik bewonder de manier waarop zij voor de groep staat. Het lijkt alsof het haar heel gemakkelijk af gaat en ze weet waar ze het over heeft. Ze is ontzettend scherp en pakt steeds weer terug op dingen die eerder aan de orde zijn geweest en maakt daarmee bruggetjes naar andere onderwerpen, zeer prettig!”

Gemeente Amsterdam

“Beide trainers waren erg professioneel en weten duidelijk waar ze over spreken; opbouwend en met veel bagage.”

Gemeente Amsterdam