Op deze pagina

Op deze pagina vindt u alle informatie gekoppeld aan het project “We zijn allemaal mensen”. Dit is een project dat de gemeente Amsterdam, IJmond Werkt!, Divosa, Sam, Tilburg University, Bureau Meetellen en ZINZIZ gezamenlijk doen. Het project wordt gefinancierd vanuit het programma Vakkundig aan het Werk 2 van ZonMw.

 

Waarom dit project?

Wanneer cliënten bij een sociale dienst terechtkomen voor een uitkering en begeleiding, zitten zij vaak in een lastige situatie. Het is dan ook belangrijk dat zij de juiste ondersteuning krijgen, zodat zij hun mogelijkheden kunnen gebruiken. En dat zij naar vermogen kunnen meedoen in de maatschappij. Elke cliënt is daarbij anders: heeft andere behoeftes, wensen en vaardigheden. En heeft dus ook andere ondersteuning nodig. Klantmanagers moeten dus maatwerk bieden. Geen makkelijke taak, waar de klantmanager ook wel wat ondersteuning in kan gebruiken.

 

Nieuwsgierig?

Alle informatie is openbaar, dus neem gerust een kijkje! Of neem contact op met de projectleider, Femke Bennenbroek (06-34028906 of femke@zinziz.nl).

Laatste nieuws

Eerste reflectie over het proces tot nu toe

Infographic

Webinar KRSD over de zin & onzin van modellen in het algemeen en het IGM in het bijzonder

Nieuwsbrief over het project

Artikel in Sociaal Bestek 

Algemene informatie over het project

Over het project

4 fasen

Over het IGM

De eerste bevindingen vanuit de denktanks en enquêtes

Factoren die willen & kunnen van cliënten beïnvloeden

Factoren die willen en kunnen van professionals beïnvloeden

Kort filmpje met toelichting over het IGM